24 apr. 2011

Värdens snyggaste badrum ?

Vi kan inte sluta titta på detta badrum. Det ser ut som något ur en serietidning! Vad tycker du? Älskar du det? Hatar det? Inte bryr sig?

5 apr. 2011

Uponor Ecoflex Single hos vvs-klimat.se

Uponor Ecoflex SingleUponor Ecoflex Single

Uponors system är enkla att hantera och lägga, särskilt när man jämför med tunga lösningar i stål och koppar
Uponor Kulvertsystem har lång livslängd och är helt korrosionsfria
Mediarör i PEX tål hög genomströmning och eroderar inte
I sortimentet ingår både brunnar och t-kopplingar för att kunna skapa en optimal lösning för varje projekt
Plast och luft som isolering ger en böjlighet och gör det enkelt att anpassa kulverten efter miljönIsoleringsegenskaperna förändras inte över tid.

Läs mer här om produkten

3 apr. 2011

Digitala blandare !

Att förverkliga sin vision att föra den digitala tidsåldern in i badrummet, är Ideal Standard International införande av e-Vision, en plattform för "digital intelligens" erbjuda konsumenterna större funktionalitet, en trendig design och sparande samtidigt som man hela tiden ger oöverträffad komfort och användarvänlighet.

Den första ansökan med e-Vision är presenteras på ISH med en futuristisk elektronisk montering och duschset lösning som kommer att bli tillgänglig i september 2011. Skapad av berömda design hus artefakt har e-Vision redan fått erkännande inom branschen genom att vinna det prestigefyllda Design Plus utslaget på 2011 ISH mässan.

"För Ideal Standard International, utgör e-Vision verkligen nästa generations i badrummet lösningar och passar perfekt med vår vision om att föra den digitala tidsåldern in i badrummet skapa ett liv utrymme för njutning och avkoppling."

www.myidealbathroom.com